A stoemp-ot általában húsok mellé fogyasztják köretként, néha Önálló ételként is előfordul pl. pirított szalonnakockával és belga tárkonyszósszal. Hozzávalók: Burgonya Zöldségek (pl: sárgarépa, brokkoli, spenót, póré hagyma stb.), só, főzőtejszín.
Elkészítés: Sós vízben megfőzzük a meghámozott, megmosott burgonyát és zöldségeket. Amikor a zöldségek és a burgonya is kellően megpuhult, összekeverjük azokat, hozzáadjuk a tejszínt, szükséges setén sózzuk. Ezt a keveréket jól összepasszírozzuk (lásd Domo DO9067M pürísítő botmixer). Tálaláskor ízlés szerint formázhatjuk és a felhasznált zöldségekkel díszíthetjük. A stoemp elkészítése még egy kezdő háziasszony számára sem jelent nehéséget, ugyanakkor bizonyosan elimsmerést vált ki az ebédlőasztalnál. Jó étvágyat kívánunk!
Termék adatok
Erős 800 Watt teljesítményű motor
Szabályozható sebesség és turbo gomb
Biztonságos fogású kivitel
Rozsdamentes acél láb és mély köpny a jobb keverési érdekében
Extra pürésítő fej kivehető pengével burgonyapüré, sárgarépa stb. pürésítéséhez
A végeredmény: egy igazi krémes püré a belga stoemp karakterében (stoemp: flamand zöldséges krumplipüré)
Teljsítmény: 800W
Méret: 18,4 x 41,8 x 10,6 cm
Súly: 1,75 kg
Termékadatok | |
---|---|
Márka
|
Domo |